Terapeutická skupina

Motto: Jdi do sebe, do svých hlubin a nejprve poznej sám sebe, pak pochopíš, proč musíš onemocnět, a snad se tomu, abys onemocněl, vyhneš.                                                                                                                                                                               Sigmund Freud

Pozvánka do terapeutické skupiny ve Žďáře nad Sázavou
  START III. běhu - listopad 2018

Skupina je určena všem, kdo se potýkají nebo se potýkali s alkoholem, léky, automaty, sportovním sázením, nelegálními návykovými látkami či jinou závislostí. Podmínkou je věk nad 16 let a aktuální abstinence s chutí na sobě aktivně pracovat, udržet si abstinenci a nahlédnout na svá trápení.

Terapeutická skupina bude zahájena v cca srpnu 2018 a bude trvat cca 10 měsíců. Setkávání je 1x týdně na 90 minut. A to zřejmě každé úterý od 17:30 hod.

Docházení je dobrovolné a bezplatné.

Skupina je vedena odborníky v problematice závislostí. Místem setkávání bude budova Spektra, Žižkova 16 ve Žďáře nad Sázavou.

Přihlísit se do skuiny je možné na telefonu 608 816 721 nebo e-mailu josef.soukal@kolping.cz

Těšíme se na Vás!

Mgr. et Mgr. Veronika Svobodová, Josef Kaňka