Prevence v jiné době

[22. 4. 2020] Důležitost primární prevence po znovuotevření škol podle Odborné společnosti pro prevenci rizikového chování, z. s.

Od vyhlášení nouzového stavu v České republice byla školská primární prevence v prostředí škol pozastavena a neprobíhá. Po dobu nouzového stavu poskytujeme poradenství pro žáky, rodiče a pedagogy prostřednictvím telefonické a emailové komunikace.
Obrátit se na nás můžete na tel. 774 419 047, na email spektrum.poradna@kolping.cz, nebo na facebookové stránce @cpp.spektrum. Dále nabízíme doučování žáků, domácí přípravu dětí ZŠ - poskytujeme tisk školních materiálů, pomoc při komunikace se školou, atd. 

Centrum primární prevence Spektrum uvažuje nad dalšími způsoby a vhodnými formami, jak opět preventivně působit na třídní kolektivy. Stejně tak přemýšlí i další odborníci z oblasti prevence rizikového chování. Odborná společnost pro prevenci rizikového chování, z. s. je spolek ve smyslu občanského zákoníku, jehož cílem je podporovat efektivní a ověřené postupy v oblastech environmentální, všeobecné, selektivní, indikované prevence, časné diagnostiky a intervencí s cílem kontinuálně zlepšovat zdraví a kvalitu života jednotlivců a řešit nerovnosti zdraví.

Odkaz na celé sdělení