Rozhodni se sám 2018

[20. 8. 2018] V pátek 31. srpna 2018 proběhne v areálu na Farských humnech ve Žďáře nad Sázavou již jedenáctý ročník preventivní a sportovní akce Rozhodni se sám.

V pátek 31. srpna 2018 proběhne v areálu na Farských humnech ve Žďáře nad Sázavou již jedenáctý ročník preventivní a sportovní akce Rozhodni se sám. Tématem letošního ročníku jsou závislosti. Bohatý program, určený dětem, mládeži i dospělým, začne v deset hodin dopoledne. Záštitu nad akcí převzal mladý hudebník a výtvarník Jonáš Ledecký.

 

Letošní Rozhodni se sám bude veřejnost informovat o různých druzích závislostí. Kolpingovo dílo, konkrétně Spektrum, se této oblasti věnuje již 23 let. Centrem letošního ročníku bude Odpočinková kavárna, ve které si mohou příchozí posedět, občerstvit se a získat praktické informace o druzích závislostí a možnostech jejich léčby. Akci zpestří výstava Děti a závislost aneb mě se to (ne)týká, kterou organizátorům zapůjčil Tým pro mládež Brno – venkov a společnost Podané ruce. Vystavené fotografie zachycují osudy mladých lidí, jimž závislost od základů změnila život.

 

Až do 17 hodin mohou účastníci využít i další doprovodný program. Rodinné centrum Srdíčko nabídne dětem skákací hrad, kreativní dílny, megabubliny a hrací koutek. Odvážnější mohou pokořit horolezeckou stěnu, nebo se projet na loďkách po řece Sázavě.

Veškeré aktivity jsou zdarma. Leták ke stažení naleznete zde.