Zveme Vás na "Rozhodni se sám 2012"

[10.8.2012] Kolpingovo dílo ČR o. s.,Spektrum-centrum primární prevence a drogových služeb a oddíl házené TJ Sokol Nové Veselí pořádá již 5. ročník prezentační a sportovní akce "Rozhodni se sám 2012"

     V pátek 24. srpna 2012 jste všichni srdečně zváni na žďárské náměstí Republiky od 10 do 16 hodin. Součástí „RSS“ je Mezinárodní turnaj házené chlapců ve sportovním areálu Nové Veselí. Více informací o turnaji najdete na www.hazena.noveveseli.cz
    Toto léto již 5. jubilejní ročník „RSS“ bude plný zábavy, barev, výtvarných aktivit a sportovních soutěží. Společně se naučíme poznávat přírodu. Pro nejmenší návštěvníky bude připraven skákací hrad a nafukovací horolezecká stěna. Další hry a výtvarné aktivity pro děti zajišťuje Rodinné centrum srdíčko. Starší návštěvníci si mohou vyzkoušet základy první pomoci v praxi a moto trenažér. Každý návštěvník si může vyrobit ozdobnou placku dle své fantazie. Lákavou novinkou je exhibice biketrialu a žonglovací dílna.


Letošní ročník podporují:

Město Žďár nad Sázavou, Městys Nové Veselí, Házená Nové Veselí, České dráhy, Česká spořitelna, Fragment, Báječná školka, Hitrádio Vysočina, Votsalakia, Autoškola Vysočina, VZP, Chaloupky o.p.s., Čtyřlístek, Autocentr Hudec, RK Craft, Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Žďár nad Sázavou.

Plakát k akci - (.pdf)