Terapeutická skupina

Motto: Jdi do sebe, do svých hlubin a nejprve poznej sám sebe, pak pochopíš, proč musíš onemocnět, a snad se tomu, abys onemocněl, vyhneš.                                                                                                                                                                               Sigmund Freud

Pozvánka do terapeutické skupiny ve Žďáře nad Sázavou a do terapeutické skupiny v Hlavlíčkově Brodě - zahájení ZÁŘÍ/ŘÍJEN 2019

Skupina je určena všem, kdo se potýkají nebo se potýkali s alkoholem, léky, automaty, sportovním sázením, nelegálními návykovými látkami či jinou závislostí. Podmínkou je věk nad 16 let a aktuální abstinence s chutí na sobě aktivně pracovat, udržet si abstinenci a nahlédnout na svá trápení. Terapeutické skupiny budou zahájeny v září 2019 a budou trvat cca 10 měsíců. Setkávání je 1x týdně na 90 minut. Docházení je dobrovolné a bezplatné. Skupina je vedena odborníky v problematice závislostí.

Ve Žďáře nad Sázavou bude skupina každé úterý od 16:00 hod., setkání druhé terapeutické skupiny bude probíhat každé úterý od 18:00 hod.
V Havlíčkově Brodě bude den a čas skupiny teprve stanoven.

Do skupiny je možné přistupovat celoročně.

Přihlásit se do skupiny je možné na telefonu 608 816 721 nebo e-mailu josef.soukal@kolping.cz

Místem setkávání pro terapeutické skupiny ve Žďáře nad Sázavou bude budova Spektra, Žižkova 16 ve Žďáře nad Sázavou -
mapa

Kontakty Žďár nad Sázavou